4060 dan gelen mesaj nedir? Yanlış olabilir mi? 4060 dan gelen yanlış mesajlar?

01.12.2023
4060 dan gelen mesaj nedir? Yanlış olabilir mi? 4060 dan gelen yanlış mesajlar?

4060 dan gelen mesaj nedir? Yanlış olabilir mi? 4060 dan gelen yanlış mesajlar? Soruları Arama motorlarında ve netbilge adresinde merak ile araştırılmaya devam ediyor. Bizlerde (netbilge.com) sizin için 4060 dan gelen mesaj nedir? Yanlış olabilir mi? 4060 dan gelen yanlış mesajlar? sorularının yanıtlarını araştırıp derledik, buyurun Net Bilge bilgiler sizlerle.

Bu konuda yanlış ve dolandırıclar 4060 dan sms atayormuş gibi sms atabilirler. Abone olan kullanıcılara gönderilen her mesaj 3 TL (vergiler dahil) olarak ücretlendirilir. Hatalı gönderilen sorgu içeriklerine cevap şeklinde sistem tarafından gönderilen mesajlar ücretlendirilmemektedir. Avukat ve vatandaşlar Anlık Sorgulama ile herhangi bir abonelik söz konusu olmaksızın, öğrenmek istedikleri dava ya da işlemle ilgili kısa mesajı 4060’a göndererek, sistem tarafından kendilerine gönderilen cevap SMS’i ile bilgi alabilmekteler. UYAP Bilgi Sisteminde değişik içeriklerde paketler bulunmakta olup, abone olunan paket içeriklerine göre gönderilecek mesajlar değişiklik göstermektedir. Pakete abone olmak için: TCKIMLIKNO PAKETADI ABONE yazılarak 4060’a gönderilir. Aboneliği iptal etmek için : TCKIMLIKNO ABONEIPTAL yazılarak 4060’a gönderilir.

Sizler gelen sms e inanmıyor iseniz UYAP web sitesini kontrol ediniz veya söz konusu adlilyeyi arayarayak bilgi alnızı.

Sizler için bizlerde en net bilginin adresi, Net Bilge olarak 4060 dan gelen mesaj nedir? Yanlış olabilir mi? 4060 dan gelen yanlış mesajlar? sorularını yanıtlamaya çalıştık. Bizi takip etmeye devam ediniz.