Gamze İğdiroğlu kimdir? Kaç yaşında? Gamze İğdiroğlu boşandı mı? Gamze İğdiroğlu eşi kim? Oynadığı diziler?

31.12.2022
Gamze İğdiroğlu kimdir? Kaç yaşında? Gamze İğdiroğlu boşandı mı? Gamze İğdiroğlu eşi kim? Oynadığı diziler?

Gamze İğdiroğlu kimdir? Kaç yaşında? Gamze İğdiroğlu boşandı mı? Gamze İğdiroğlu eşi kim? Gamze İğdiroğlu Oynadığı diziler? Gamze İğdiroğlu eşi?

Soruları Arama motorlarında ve netbilge adresinde merak ile araştırılmaya devam ediyor. Bizlerde (netbilge.com) sizin için Gamze İğdiroğlu kimdir? Kaç yaşında? Gamze İğdiroğlu boşandı mı? Gamze İğdiroğlu eşi kim? Oynadığı diziler? sorularının yanıtlarını araştırıp derledik, buyurun Net Bilge bilgiler sizlerle.

Tam adı Gamze İğdiroğlu Başarır’dır. Dizi oyuncusu, senarist. Tam adı Nuran Gamze İğdiroğlu. 16 Mart 1982, Ankara doğumlu. Ankara Çankaya Lisesi ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü (2011) mezunu.

16 Mart 1982 tarihinde dünyaya gelen Gamze İğdiroğlu, Çankaya Lisesi’nde eğitimini tamamlamıştır.

Lisans eğitimini ise Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır. Özellikle Beni Affet dizisinde oynadığı Eylül Ayşe Güner karakteri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Gamze İğdiroğlu 1.72 cm boyundadır ve 57 kilodur.

Sizler için bizlerde en net bilginin adresi, Net Bilge olarak Gamze İğdiroğlu kimdir? Kaç yaşında? Gamze İğdiroğlu boşandı mı? Gamze İğdiroğlu eşi kim? Oynadığı diziler? sorularını yanıtlamaya çalıştık. Bizi takip etmeye devam ediniz.

Gamze İğdiroğlu Aşk Tesadüfleri Sever Gamze İğdiroğlu oynadığı diziler Gamze İğdiroğlu eşi Gamze İğdiroğlu Behzat Ç Gamze İğdiroğlu yaş Gamze İğdiroğlu Beni Affet Gamze İğdiroğlu Kimdir Gamze İğdiroğlu kaç yaşında?