İkimizin yerine Doğan’ın sırrı nedir? İkimizin Yerine Doğan Çiçeğin babası mi?

18.07.2022
İkimizin yerine Doğan’ın sırrı nedir? İkimizin Yerine Doğan Çiçeğin babası mi?

İkimizin yerine Doğan kimdir? İkimizin yerine Doğan’ın sırrı nedir? İkimizin Yerine Doğan çiçeğin babası mi? Soruları Arama motorlarında ve netbilge adresinde merak ile araştırılmaya devam ediyor. Bizlerde (netbilge.com) sizin için İkimizin yerine Doğan kimdir? İkimizin yerine Doğan’ın sırrı nedir? İkimizin Yerine Doğan çiçeğin babası mi? sorularının yanıtlarını araştırıp derledik, buyurun Net Bilge bilgiler sizlerle.

Küçük bir kasabada büyüyen Çiçek, ailesinin dayattığı hayata sıkışıp kaldıktan sonra kasabaya yeni gelen gizemli edebiyat öğretmeni Doğan’a âşık olur. Edebiyat öğretmeni Doğan ise Çiçek’in hayatını değiştirecektir. Doğan bu yasak aşka ne kadar dirense de Çiçek’ten uzak duramaz. Mudanya ilçesinin Trilye beldesinde çekimleri gerçekleşen filmde, kasabanın otantik atmosferi tüm güzelliği ile yansıtılıyor. Ayrıca Mudanya’nın doğası da dağ eteklerinde çekilen sahnelerle beyaz perdeye yansıtılıyor.

Küçük bir kasabada yaşayan ve sürekli kendini tekrarlayan hayatının sırrını çözmeye çalışan Çiçek ailesinin kendisine dayattığı hayatın içinde sıkışıp kalmış genç bir kadındır. Hayata dair çözülmeyen soruları olan genç kadın kasabaya yeni gelen edebiyat öğretmeni Doğan ile karşılaşınca her şey değişir. Doğan bu yasak aşka ne kadar dirense de kendini Çiçek’e aşık olmaktan alıkoyamaz. İkili arasında büyük bir aşk başlar. Doğan ve Çiçek farklı hayatlarına rağmen birbirlerinin yaralarını sarmaya çalışırken bir ailenin de kaderini kökünden değiştirecektir.

Sizler için bizlerde en net bilginin adresi, Net Bilge olarak İkimizin yerine Doğan kimdir? İkimizin yerine Doğan’ın sırrı nedir? İkimizin Yerine Doğan çiçeğin babası mi? sorularını yanıtlamaya çalıştık. Bizi takip etmeye devam ediniz.

Son dönemin en popüler isimlerinden ve sinema perdesinde ilk kez boy gösterecek olan Serenay Sarıkaya ve sinemaya uzun bir ara vermiş olan Nejat İşler’i başrollerine yerleştiren romantik yapımın yönetmenliğini Umur Turagay üstleniyor. Senaryosunu Pınar Bulut’un yazdığı filmin kadrosunda Zerrin Tekindor, İştar Gökseven, Merve Çağıran, Aslı Bekiroğlu ve Özgür Emre Yıldırım gibi isimler yer alıyor.

Filmin kasaba sahneleri Bursa’da çekildi. Mudanya ilçesinin Trilye beldesinde çekimleri gerçekleşen filmde, kasabanın otantik atmosferi tüm güzelliği ile yansıtılıyor. Ayrıca Mudanya’nın doğası da dağ eteklerinde çekilen sahnelerle beyaz perdeye yansıtılıyor. Küçük bir sahil beldesi olan Trilye, Marmara denizi kıyısındaki konumu ile izleyicilere hem deniz hem de yeşillik manzarası sunuyor.

Balıkçı teknelerinin yanaştığı sahil, dalgaların vurduğu görüntülerle sinematografik kareler verirken, uçsuz bucaksız yeşil vadiler de izleyenlere Mudanya’nın diğer yüzünü gösteriyor. İkimizin Yerine filmi için çekilen sahnelerde Trilye’nin iki katlı geleneksel evlerini, Arnavut kaldırımlı sokaklarını, küçük dükkanlarını görebilirsiniz.

Bir izleyici yorumu : Birlikte olduktan sonra kız gerçeği öğreniyor ailesini ve adamı terk edip kaçıyor yaşadığı yerden. Sonrasında gel zaman git zaman aynı sokakta karşılaşıyorlar. Adam bağırıyor çiçek diye, kızda gidip sarılıyor işte. Tataaaaaatam işte mutlu son. Bu filmden sonra hocasına aşık ergenler büyük bir yüreklilikle ortaya çıktı ama sonuç genelde disiplin oldu..

İkimizin Yerine filmi oyuncusu Nejat İşler filmde hangi rolde oynuyor? İkimizin Yerine filminde Doğan rolünü kim canlandırıyor? Nejat İşler’in İkimizin Yerine filminde oynadığı Doğan karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

Yaşam öyküsü 1972 yılında İstanbul’un Eyüp semtinde doğan, dedesi Feshane işçilerinden sayacı bir usta, babası da işçi olan İşler, ilkokuldan sonra eğitimine Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nde devam etti. İşler soyadını dedesinin işinden aldığını söylemiştir.

Nejat İşler, 28 Şubat 1972 yılında İstanbul’un Eyüp semtinde doğdu. Feshane işçilerinden birinin torunu olan İşler, ilkokuldan sonra eğitimine Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nde devam etti. Ortamına alışamadığı yeni okulunda popüler olmak ve derslerinden kaçmak için okulun tiyatro koluna girdi. Kısa zamanda popüler olan Nejat İşler derslerini de boşluyordu. Liseyi bitirdikten sonra üniversiteye giremeyince, para kazanmak için çay partileri düzenlemeye başladı.Nejat’ın işleri umduğu gibi gitmeyince borca girdi. Borçlarını kapatabilmek için Mahmutpaşa’dan t-shirt alıp Teşvikiye’de bu t-shirtleri satma kararı aldı. Kış aylarında ise t-shirt yerine kitap, dergi ve plak sattı.

İki sene sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Fotoğraf bölümünü kazanan Nejat İşler, askerlik için bölümü okumaktan vazgeçti.

On yıl kadar satış işleriyle uğraştıktan sonra Taksim’de dolaştığı (27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü) birgün, bir tiyatro sahnesinde bedava gösterimde olan “Danton’un Ölümü” adlı eseri seyretti. “Ben niye bu işi yapmıyorum?” diye düşünen Nejat İşler, dayısının yanına gittiği Eskişehir’de konservatuar sınavına gitmeye karar verdi ve kazandı. İstanbul’a döndüğünde, ilanını gördüğü Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuar Bölümüne başladı. 1995 yılında Mimar Sinan Üniversitesinin devlet konservatuar bölümünden mezun olana kadar devlet tiyatrosunda ve televizyon dizilerinde rol aldı.

1995 yılında mezun olduktan sonra iki arkadaşıyla birlikte “Kahramanlar ve Soytarılar Tiyatrosu”nu kurdu. Tiyatronun kurulmasından sonra kendi oyunları için hikâyeler yazmaya başladı. “Belki hiç okumayan biri de yazabilir bunları, benim yazı yazmamın nedeni yazmak değil, sadece oynayalım diye yazıyorum.” dediği, “Tuhaf Şehir Hikayeleri”, “Biz Zavallı Erkekler” ve “Yalnızlık Benim Gizli Sevgilim” adlı üç kitap yazdı.

41.Antalya Altın Portakal Ödülleri için Erkek Oyuncu dalında aday olarak gösterildi. Her fırsatta amacının başrol oynayıp şöhret olmak olmadığını belirten İşler, tek arzusunun yaptığı işi elinden geldiğinin en iyisi olarak yapmak olduğunu, tiyatro yaparken ölmek istediğini dile getirdi.